بررسیلپ‌تاپ

بررسی لپ‌تاپ Acer Nitro V 15: خوش قیمت و قدرتمند

امروز می‌خوایم لپ‌تاپ Acer Nitro V 15 رو بررسی کنیم. این لپ‌تاپ با ۶۳ میلیون قیمت، عملا ارزون‌ترین لپ‌تاپیه که به RTX 4060 انویدیا مجهزه و عملکرد چشمگیری هم چه در گیم و چه در ورک لودهای کاری به شما ارائه میده، البته در ازای برخی ویژگی‌ها که جلوتر بهتون می‌گیم. با بنچفا تا پایان بررسی این لپ‌تاپ همراه باشید.

کاور لپ‌تاپ Acer Nitro V 15

مشخصات Acer Nitro V 15

لپ‌تاپ Acer Nitro V 15 در حال حاضر ۶۳ میلیون تومن قیمت داره. این دستگاه به Ryzen 7 7735HS و RTX 4060 و ۱۶ گیگابایت حافظه رم DDR5 مجهزه.

Acer Nitro V 15نام لپ‌تاپ
Nitro V 15 ANV15-41-R6Y1مدل دستگاه
AMD Ryzen 7 7735HSپردازنده
16GB
DDR5-4800
حافظه رم
۲ اسلات حافظه SODIMM
حداکثر ظرفیت ۳۲ گیگابایت
تعداد و ظرفیت اسلات حافظه
RTX 4060 Mobile
۷۵ Watt
پردازنده گرافیکی
۸ گیگابایت
GDDR6
حافظه پردازنده گرافیکی
۳ سلولی – ۵۷ وات ساعتحجم باتری
۱۵.۶ اینچی
۱۹۲۰×۱۰۸۰
144Hz
IPS – 62% sRGB
صفحه نمایش
۱۳۵ واتیشارژر

Acer Nitro V 15 رو افراشاپ در اختیار ما گذاشت. شما می‌تونید این لپ‌تاپ یا هر لپ‌تاپ دیگه‌ای که مد نظر دارید رو با استفاده از کد تخفیف Benchfa از افراشاپ تهیه کنید.

حالا بریم سراغ بررسی این دستگاه و این بررسی رو مثل همیشه با بدنه و کیفیت ساخت شروع می‌کنیم.

بررسی این دستگاه رو روی یوتوب تماشا کنید!

بدنه و کیفیت ساخت

این لپ‌تاپ از جنس پلاستیک ساخته شده، هم بیس و هم پنل پشت مانیتور این دستگاه از جنس پلاستیکه و تک تک بخش‌های این دستگاه، یه آهنربای جدی اثر انگشت محسوب میشه،‌ خصوصا که رنگش هم تیره‌ست و بیشتر اینو نشون میده. 

شاسی این دستگاه شباهت زیادی به Acer Aspire 3 که قبلا بررسی کردیم داره. حالا ما اون دستگاه رو باز هم کردیم، تصاویری هم که از فضای داخلی این لپ‌تاپ دیدیم دقیقا با تصاویری که از اسپایر ۳ داشتیم یکی بود! جای رم‌ها یکیه،‌ جای پردازنده یکیه، و یه نکته جالب درباره سمت راست دستگاه جایی که پورت USB هست وجود داره. مادربرد این دستگاه کل این دستگاه رو در برنمی‌گیره، تنها چیزی حدود دو سوم داخل دستگاه البته بدون احتساب فضایی که باتری گرفته رو اشغال کرده، کنار اون یه فضای خالی هست و یه داتربرد با یه فلکس کیبل به این مادربرده وصل شده و پورت اونجا قرار گرفته. حالا چرا این همه رو گفتم؟ تو ترداون اسپایر ۳ هم شاهد این فضای خالی بودیم و گفتیم که انگار اونجا قبلا جای حافظه ۲.۵ اینچی بوده که بعدا که حافظه‌های NVMe اومدن این فضا رو خالی گذاشتن. این فضای خالی اینجا هم هست و ایسر همچنان پرش نکرده، صرفا فن دوم رو اونجا قرار داده و همچنان اون فلکس کیبل برای پورت USB وجود داره.

زیر این دستگاه به خوبی برای تهویه و جریان هوا بازه، کاملا هم میشه از زیرش سیستم خنک‌کننده‌ش رو دید که جلوتر درباره اون صحبت می‌کنیم.

خنک‌کننده Acer Nitro V 15

پورت‌های این دستگاه هم خیلی جالبن. با توجه به اینکه این یه دستگاه گیمینگه، تو بخش پورت‌ها و اتصالات خیلی بهش سخت نمی‌گیریم، هرچند خیلیم بد نیست. سمت راست دستگاه یه پورت USB 3.2 قرار داره، کنارش هم جک کامبو ۳.۵ میلی متری صدا. سمت چپ هم پورت شارژ، پورت RJ45، پورت HDMI ۲.۱، دوتا پورت USB 3.2 دیگه و یه پورت USB 4 تایپ سی قرار دارن. سه تا تایپ ای اوکین، اما اگه تایپ سی ها دوتا پورت بود بهتر بود،‌ خصوصا که اکثر لوازم جانبی جدید از کانکتور تایپ سی استفاده می‌کنن. البته اینکه این تایپ سی روی این دستگاه USB 4ئه به این معنیه که می‌تونید با یه دانگل کلی دستگاه به صورت همزمان بهش وصل کنید.

لولای این دستگاه یکم عجیبه. این لولای تک محوره استحکام خوبی به دستگاه میده و شاهد وابل خاصی حین استفاده نیستیم، خصوصا که پایین مانیتور این دستگاه وقتی کامل باز بشه روی میز قرار می‌گیره که طراحی خاصیه، اما باز و بسته کردنش راحت نیست. درباره این پایینش هم بگم بهتون، وقتی دستگاه رو باز می‌کنید پایین مانیتور از پشت دوتا رابر پلاستیکی هست، که میاد روی میز و به دستگاه ارتفاع میده. یه نکته جالب اینه که اگه تا آخر دستگاه رو باز کنید، بالاترین ارتفاع دستگاه رو شاهد خواهید بود. حالا مشکلش چیه؟ اینکه برای بهترین تهویه باید دستگاه تا آخر باز بشه که زاویه خیلی زیادیه!

کیبورد و تاچ پد

بریم سراغ کیبورد و تاچ پد. این دستگاه یه کیبورد فول سایز داره که دوباره کاملا شبیه کیبورد Aspire 3 خود ایسره. فشار این کلیدها مناسبه و موقع تایپ اصلا اذیت نمی‌کنه، فقط تاچ پد یکم تایپ رو ناراحت می‌کنه و بهتره خاموشش کنید چون خیلی تو دست و پاست. تنها نکته‌ای که درباره این کیبورد میشه گفت، پوشش اونه که یه پلاستیک عجیبیه. اذیت نمی‌کنه، اما خیلی هم راحت نیست.

و اما تاچ پد. استفاده از این تاچ پد پلاستیکی راحته، اما همونطور که گفتم کمی موقع تایپ کردن اذیت می‌کنه. هرچی هم فکر می‌کنم نمی‌فهمم برا چیه اما موقع تایپ با این دستگاه هی دستم می‌رفت روی تاچ پد!

راستی دکمه پاور هم بالا سمت راست کیبورده و حس فشارش هیچ تفاوتی با باقی کلیدها نداره.

صفحه نمایش و اسپیکر

بریم سراغ صفحه نمایش و اسپیکر. صفحه نمایش این دستگاه ۱۵.۶ اینچه، یه صفحه نمایش LCD IPSئه با رفرش ریت ۱۴۴ هرتز، ۳۰۰ نیت روشنایی و ۶۲٪‌ پوشش sRGB. میشه گفت تنها نکته مثبت درباره این صفحه نمایش، پوشش ماته اونه که عملکرد خیلی خوبی در جلوگیری از بازتاب نور داره.

صفحه نمایش Acer Nitro V 15

اسپیکر این دستگاه هم اسپیکر خوبیه، صدای شفافی هم داره اما عمق نداره و در کل صداش کمه.

باتری و شارژر

می‌رسیم به باتری و شارژر. شارژر این دستگاه یه شارژر ۱۳۵ واتیه، که یه سریا درباره باتری درین گفت که ممکنه این شارژر برای این دستگاه به خاطر ضعیف بودن شارژر کم باشه و شاهد باتری درین باشیم. خب ما تو تستامون می‌تونیم تایید کنیم که شاهد این اتفاق نبودیم. بالاترین میزان مصرف همزمان پردازنده و گرافیک این دستگاه چیزی حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ وات بود، اون هم تو رندر داوینچی که هر دو قطعه زیر فشار سنگین بودن. این ۱۲۰ وات هم به صورت دائمی نبود و فشار هی بین پردازنده و گرافیک سوییچ میشد و کم پیش میومد اسپایکی باشه که تا این حد سنگین باشه. مزیت شارژرش اینه که خیلی سبکه و حدود ۳۰۰ گرمه و جابجا کردنش خیلی راحته.

باتری این دستگاه هم خیلی بهتر از حد انتظارمون ظاهر شد. Acer Nitro V 15 به یه باتری ۵۷ وات ساعتی ۳ سلولی داره، که با توجه به پردازنده AMD این دستگاه عالی عمل می‌کنه. همچنین سوییچ MUX هم داره. جمعا در تست باتری ما که شامل تایپ کردن بررسی خود دستگاه روی داکس با مرورگر فایرفاکس با نور صفحه نمایش ۳۰٪ و نور کیبورد خاموشه، Acer Nitro V 15 حدود …۴:۳۰ به ما باتری داد! این تقریبا دو برابر تمام لپ‌تاپ‌های دیگه‌ایه که ما تست باتری ازشون گرفتیم!

سخت افزار

می‌رسیم به گل سر سبد بررسی یعنی سخت افزار. این لپ‌تاپ به پردازنده Ryzen 7 7735HS مجهزه، ۸ هسته پردازشی با معماری Zen 3+ با فرکانس بوست ۴.۷۵ گیگاهرتز و ۱۶ تا ترد داره، مجموع کش L2 و L3 اون هم ۲۰ مگابایته. معماری Zen 3 همون معماری سری ۵۰۰۰ ای ام دیه. در واقع میشه به 7735HS به عنوان یه 5900HX که دوپینگ کرده نگاه کرد، همون هسته‌ها با ساخت پروسه ۶ نانومتری به جای ۷ نانومتری، پشتیبانی از PCIe 4 به جای ۳ و اضافه شدن USB 4 و همچنین پشتیبانی از رم DDR5. هسته‌ها همونن، اما هرچیز دیگه‌ای که به پردازنده مربوطه تغییر کرده. حالا چرا چنین چیزی مهمه؟ چون که معماری Zen 3 رو AMD در سال ۲۰۲۰ عرضه کرد! اینو گوشه ذهن‌تون داشته باشید.

سخت افزار Acer Nitro V 15

رم این دستگاه هم ۱۶ گیگابایت حافظه DDR5-4800ئه با تایمینگ ۴۰-۳۹-۳۹-۷۷. این رم تنها یه اسلات حافظه این دستگاه رو اشغال کرده و شما می‌تونید یه اسلات دیگه رو خودتون اضافه کنید. 

پردازنده گرافیکی این دستگاه هم RTX 4060ئه که گفتن ۷۵ واته اما ما دیدیم که تا ۹۰ وات هم رفت، فرکانسش هم عجیب بود. فرکانس مدل ۷۵ وات این پردازنده گرافیکی باید نهایتا ۲.۴ گیگاهرتز باشه، منتها این خیلی راحت داشت ۲.۶ و حتی ۲.۷ گیگاهرتز میزد عین خیالش هم نبود. عملا فرکانسش از RTX 4060 دسکتاپ یه جاهایی بهتر بود.

حافظه NVMe یک ترابایت این دستگاه هم ساخت هاینیکسه و یکی از دو درگاه PCIe x4 این دستگاه رو اشغال کرده و شما می‌تونید خودتون روی اون یکی درگاه یه حافظه دیگه نصب کنید.

Credit: LaptopMedia

بنچمارک عملکرد Acer Nitro V 15

بریم سراغ بنچمارک‌ها. ما همه تست‌های روی شارژ رو با یه استند گرفتیم، تست‌های روی باتری رو هم بدون استند گرفتیم. روی حالت باتری هم پروفایل اپ نیتروسنس روی بالانس بود،‌روی شارژ هم روی پرفورمنس. حالت مصرف ویندوز هم روی بالانس بود. بریم سراغ نتایجی که گرفتیم.

عملکرد Acer Nitro V 15 در Cinebench R23

در Cinebench R23 ما روی باتری شاهد امتیاز مولتی کور ۸۵۳۱ بودیم که با اتصال به شارژ، این عدد به ۱۲۲۷۹ رسید. امتیاز تک هسته‌ای هم روی شارژ عدد ۱۵۳۰ بود. حالا اگه این آمار رو با باقی لپ‌تاپ‌ها مقایسه کنیم، می‌بینیم که 7735HS عملکرد خوبی در تست چند‌هسته‌ای نداره و حدود ۲۵٪ هم از 14700HX کندتر بوده. امتیاز تک هسته‌ای هم همینطوره و شاهد یه تفاوت ۳۰ درصدی بین این دو پردازنده هستیم. با توجه به اینکه شاهد هیچ تراتلی با این پردازنده نبودیم و هم دما اوکی بود و هم ولتاژ، این تفاوت صرفا عمر این پردازنده رو نشون میده.

بالاترین میزان مصرف برقی که ما از پردازنده در تست تک‌هسته‌ای دیدیم، ۳۰ وات و در تست چند هسته‌ای ۶۵ وات بود. در تست تک هسته‌ای هم به راحتی فرکانس بوست ۴.۸ گیگاهرتز رو 7735HS میزد. روی باتری، میزان مصرف پردازنده به ۲۰ وات محدود میشه.

عملکرد Acer Nitro V 15 در Cinebench R24

بریم سراغ Cinebench R24. اینجا روی حالت باتری شاهد امتیاز تک هسته‌ای ۷۳ و امتیاز چند هسته ای ۵۱۰ بودیم. روی شارژ این اعداد به ۹۰ و ۶۸۵ افزایش پیدا کرد که امتیاز چندهسته‌ای حدود ۳۲٪‌ کمتر از 13700H روی لاک ۲۰۲۳ بوده.

در تست گرافیک می‌بینیم که RTX 4060 روی این دستگاه عملکرد خیلی خوبی داشت و امتیاز ۱۰۱۹۲ رو در حالت شارژ و امتیاز ۷۱۴۷ رو در حالت باتری ثبت کرد. این جزء بهترین آمار ما برای RTX 4060 محسوب میشه و تنها مشکلش اینه که حین ثبت این امتیاز لپ‌تاپ صدای جت F15 میده و خیلی آزاردهنده‌ست.

عملکرد گرافیک Acer Nitro V 15 در Cinebench R24

حالا از همین دوتا آمار اول ما دوتا نتیجه می‌گیریم. اول اینکه سیستم خنک‌کننده این دستگاه عملکرد خوبی در خنک کردن پردازنده و گرافیک لپ‌تاپ به نمایش می‌ذاره، منتها این کار رو با صدای خیلی بالای فن انجام میده. این سیستم خنک کننده سه تا هیت پایپ داره و دو تا فن. از این سه تا هیت پایپ هر سه از روی پردازنده گرافیکی عبور می‌کنن، اما فقط دوتا از اون‌ها از روی پردازنده عبور می‌کنن. همچنین یکی از این هیت پایپ‌ها که فقط روی پردازنده گرافیکیه، از جلوی هر دو فن عبور می‌کنه و به همین دلیله که ما توی هیچکدوم از تست‌های پردازنده گرافیکی ندیدیم که دمای گرافیک بالاتر از ۷۲ درجه بره،‌ البته این می‌تونه در بازی‌ها تغییر کنه.

این دو فن در کنار هم در سمت راست دستگاه قرار دارن. یکی از این فن‌ها هوا رو از بالای دستگاه از زیر مانیتور خارج می‌کنن، یکی دیگه هم از سمت راست دستگاه. با باز بودن کامل دستگاه میزان هوایی که به فن‌ها می‌رسه مناسبه، منتها باز هم بهتره که از یه استند استفاده کنید. لازمم نیست که استند خاصی باشه، یکی از کتاب‌های به دردنخود دانشگاه رو یه طوری بذارید که یه ارتفاعی به دستگاه بده. 

عملکرد Acer Nitro V 15 در Superposition

بریم سراغ Superposition که ما روی حالت 1080p extreme بدون دستکاری هیچ تنظیمات دیگه‌ای تست می‌گیریم و شما می‌تونید دستگاه خودتون رو تست کنید و اینجا مقایسه کنید. ما بالاترین مصرفی که توسط پردازنده گرافیکی این دستگاه دیدیم همون ۷۵ واتی بود که براش مشخص شده و با این میزان مصرف روی حالت شارژ امتیاز ۵۸۷۹ رو ثبت کرد که ۸٪ از RTX 4060 روی لاک ۲۰۲۳ ضعیف‌تر بود.

تست سوپرپوزیشن Acer Nitro V 15

عملکرد Acer Nitro V 15 در Blender Benchmark

می‌رسیم به تست Blender Benchmark و اینجا 7735HS این دستگاه دوباره ضعیف‌ترین نتیجه رو بین باقی دستگاه‌ها به نمایش گذاشت،‌نتایج کامل رو هم که روی نمودار می‌بینید.

تست Blender Benchmark لپ‌تاپ Acer Nitro V 15 روی پردازنده

و اما تست کارت گرافیک. اینجا RTX 4060 روی Acer Nitro V 15 بهترین نتیجه رو بین تمام پردازنده‌های گرافیکی به نمایش گذاشت و عملا نشون داد که واتیج بی اهمیته. 

تست Blender Benchmark لپ‌تاپ Acer Nitro V 15 روی گرافیک

عملکرد Acer Nitro V 15 در Corona 10

در Corona 10 دوباره شاهد امتیاز ضعیفی بودیم، چون پردازنده چندان قدرتمندی نداریم. امتیاز حالت شارژ این دستگاه تنها کمی بهتر از امتیاز حالت باتری Core Ultra 7 155H بود. این مشخصا نشون دهنده اینه که Ryzen 7 7735HS با معماری قدیمی نمی‌تونه رقیبی برای پردازنده‌های به روزتر محسوب بشه.

تست کرونا روی Acer Nitro V 15

عملکرد Acer Nitro V 15 در Geekbench 6

و اما آخرین تست ما خارج از گیم یعنی Geekbench ۶. اینجا شاهد امتیاز چندهسته‌ای ۸۱۱۳ و امتیاز تک‌هسته‌ای ۲۰۱۴ بودیم و مقایسه‌ش با باقی دستگاه‌ها رو اینجا می‌بینید.

امتیاز Geekbench پردازنده Acer Nitro V 15

در بخش گرافیک هم شاهد امتیاز ۹۳۱۴۵ بودیم که دقیقا وسط ۴تا دستگاه دیگه مجهز به RTX 4060 بودیم. با در نظر گرفتن اینکه همه دارن میگن ۴۰۶۰ این دستگاه محدودیت ۷۵ واتی داره این عملکرد خیلی خوبیه.

امتیاز Geekbench گرافیک Acer Nitro V 15

عملکرد Acer Nitro V 15 در رندر با Davinci Resolve

و اما بنچمارک آخرمون که رندر ویدیوی یوتوب بررسی Core Ultra 9 285K با اپلیکیشن داوینچیه. Acer Nitro 5 اینجا عالی عمل کرد و این رندر رو در ۲۶۱ ثانیه یا ۴ دقیقه و ۲۱ ثانیه به پایان رسوند! این نتیجه حدود ۵ دقیقه از سرعت رندر vivobook pro 15 بهتر بود.

تست رندر Acer Nitro V 15

حالا ما گفتیم که Vivobook Pro 15 یه دستگاه مختص رندر و کار حرفه‌ایه اما اینجا به شدت ضعیف‌تر عمل کرده، چرا؟ دلیل اینکه ما گفتیم ویووبوک پرو ۱۵ انتخاب خیلی خوبی برای ادیتورهاست، صفحه نمایش اون بود که به ادیتورهای حرفه‌ای جای کار زیادی میده. اون دستگاه کلا در خیلی از تست‌ها عملکرد جالبی نداشت و می‌تونید برید بررسیش رو ببینید تا بفهمید چرا.

بنچمارک عملکرد گیمینگ Acer Nitro V 15

بازی‌ها رو ما صرفا در همون حالت اول تست کردیم، یعنی در شارژ، با پروفایل Performance و روی استند.

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Cyberpunk 2077

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Cyberpunk 2077

برای تست Cyberpunk 2077 از بنچمارک خود بازی استفاده کردیم که مهم‌ترین نرخی که اعلام می‌کنه، میانگین نرخ فریمه. لپ‌تاپ Acer Nitro V 15 در این بازی تونست با پریست Ultra و بدون آپسکیل در رزولوشن 1080p تونست ۶۹ فریم بر ثانیه به صورت میانگین به نمایش بذاره، که در فاصله خطای تست با TUF F16 قرار داره.

با پریست RT Medium این دستگاه ۴۸ فریم بر ثانیه به صورت میانگین به نمایش گذاشت، که از ۳۶ فریم بر ثانیه TUF F16 خیلی بهتره.

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Witcher 3

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Witcher 3

در Witcher 3 در حالت Ultra و بدون آپسکیل، شاهد عملکرد مشابهی بین HP Victus 15 و Acer Nitro V 15 بودیم. مشکل اینجاست که HP Victus 15 مجهز به RTX 4050 و ۶ گیگابایت حافظه VRAM بود! این می‌تونه به خاطر این باشه که این بازی فشار کمتری روی پردازنده گرافیکی اعمال می‌کنه.

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی A Plague Tale Requiem

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی A Plague Tale Requiem

در A Plague Tale Requiem لپ‌تاپ Nitro V 15 عملکرد چندان جالبی به نمایش نذاشته و از باقی دستگاه‌های مجهز به RTX 4060 ضعیف‌تر ظاهر شده. ۴۷ فریم بر ثانیه به صورت میانگین عملکرد بدی نیست، خصوصا که این دستگاه از DLSS و فریم جنریشن هم پشتیبانی می‌کنه، اما در کل عملکرد ناامیدکننده‌ای محسوب میشه.

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Spider-Man Miles Morales

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Spider-Man Miles Morales

ما عملکرد ناپایداری در ری تریسینگ این بازی دیدیم، به خاطر همین این بازی رو صرفا با استفاده روی تنظیمات Very High بدون ری تریسینگ تست کردیم. اینجا دیدیم که Acer Nitro V 15 تونست با ۸۷ فریم بر ثانیه، بهترین نتیجه رو به نمایش بذاره.

ASUS TUF F16 در این بازی عملکرد ضعیف‌تری در میانیگن نرخ فریم داشت، اما وقتی به حداقل فریم‌ها نگاه می‌کنید، می‌بینید که عملکرد پایدارتری رو به نمایش گذاشته.

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Ghost of Tsushima

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima هم روی بالاترین تنظیمات گرافیکی یعنی Very High در رزولوشن 1080p تست شده. Acer Nitro V 15 دوباره بهتر از تمام لپ‌تاپ‌های دیگه مجهز به RTX 4060 عمل کرد و در حداقل فریم ریت‌ها هم بهتر ظاهر شده.

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Overwatch

عملکرد Acer Nitro V 15 در بازی Overwatch

اورواچ رو به تازگی به تست‌هامون اضافه کردیم. این بازی رو روی بالاترین تنظیمات گرافیکی یعنی Epic در رزولوشن 1080p تست کردیم و شاهد ۱۶۸ فریم بر ثانیه به صورت میانگین بودیم. این آمار خیلی خوبیه و در کنار صفحه نمایش ۱۴۴ هرتز Acer Nitro V 15 تجربه خوبی از بازی‌های شوتر اول شخص خواهید داشت.


کلام آخر: آیا Acer Nitro V 15 انتخاب خوبیه؟

همونطور که دیدید،‌ Acer Nitro V 15 در خیلی از بنچمارک‌های گیمینگ ما سربلند بیرون اومد و عملکرد خیلی خوبی رو به صورت کلی به نمایش گذاشت. تنها جایی که این پردازنده کم میاره در ورک لودهای پردازنده محوره که اگه اونجا هم سریع‌ترین بودن براتون اهمیتی نداشته باشه، نباید مشکل خاصی داشته باشید.

آیا Acer Nitro V 15 انتخاب خوبیه؟

با توجه به قیمت پایین این دستگاه، عملکردی که ازش دیدیم فوق‌العاده بود و میشه نسبت از برخی مشکلاتش هم چشم پوشی کرد. بزرگ‌ترین عیب این دستگاه،‌ صدای زیاد اونه و بهتره اگه قصد خرید Acer Nitro V 15 رو دارید، به فکر خرید یه هدست خوب هم باشید.

آیا Acer Nitro V 15 انتخاب خوبیه؟

با توجه به پوشش رنگ پایین صفحه نمایش این دستگاه، ما خرید اون رو به کاربران حرفه‌ای پیشنهاد نمی‌دیم، منتها با در نظر گرفتن قیمت پایینی که داره، می‌تونید در کنارش یه مانیتور خوب هم تهیه کنید و به این صورت از دستگاه استفاده کنید.


سپاس از اینکه تا پایان این بررسی با ما همراه بودید. یادتون نره که شما می‌تونید هر لپ‌تاپی که می‌خواید رو با استفاده از کد تخفیف Benchfa از افراشاپ تهیه کنید.

این پست براتون مفید بود؟ خوشحال می‌شیم نظرتون رو بدونیم!

روی ستاره‌ها بزنید تا به این مطلب امتیاز بدید!

میانگین امتیاز این مطلب ۵ / ۵. تعداد امتیازات ۱

نظری برای این مطلب ثبت نشده! شما اولین نفری هستید که رای می‌دید!

محسن خدابخش

.Hello there من محسنم، با کلی علاقه که هیچ ربطی به هم ندارن. علاقه‌ام به گیم از 5 سالگی شروع شد و بیشتر فهمیدن درباره اینکه چطوری بازی‌ها اجرا میشن باعث شد به دنیای سخت افزار کامپیوتر وارد بشم. عاشق فیلم و سریال (مخصوصا استار وارز) هستم و تا الان زمان زیادی از زندگیم رو پای League of Legends هدر دادم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
×